Зачекайте...
Канал

Спеціальності 2017

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 7

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 6 / БМ 0

Факультет: Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Біологія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 37 / БМ n/a

Факультет: Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
30
Зараховано
30
Квота1
2

Харчові технології ВМ 12 / БМ n/a

Факультет: Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Молодший спеціаліст • денна форма • 2р 5м

Предмети

харчові технології (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
5
Зараховано
5

Харчові технології ВМ 10 / БМ n/a

Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Молодший спеціаліст • денна форма • 2р 10м

Предмети

виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Харчові технології ВМ 23 / БМ n/a

Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
16
Зараховано
16
Квота1
1

Харчові технології ВМ 26 / БМ n/a

Факультет: Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Біологія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
16
Зараховано
16
Квота1
1

Харчові технології ВМ 17 / БМ n/a

Факультет: Відділення готельно-ресторанного бізнесу ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
6
Зараховано
6
Квота1
1