Зачекайте...
Канал

Спеціальності 2017

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 10

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 110 / БМmax 25 / БМ min 1

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
286
Конкурс
11.44
Зараховано
47

Харчові технології ВМ 35 / БМ 0

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60)
Додаткове випробування (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 49 / БМ 0

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Бакалавр") • заочна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова та література (Вступний іспит, балmin 100, k=0.200)
Математика (Вступний іспит, балmin 100, k=0.450)
Іноземна мова або Історія України або Географія (Вступний іспит, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 2, k=0.100)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 65 / БМ 0

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Поданих заяв
28
Зараховано
19

Харчові технології ВМ 45 / БМ 0

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 5м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Поданих заяв
4
Зараховано
2

Харчові технології ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
16
Рекомендовано
16

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 1, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
6
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 100 / БМ n/a

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 5м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Поданих заяв
89
Зараховано
82

Харчові технології ВМ 80 / БМ n/a

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60)
Додаткове випробування (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60)
Поданих заяв
33
Зараховано
16

Харчові технології ВМ 40 / БМ n/a

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60)
Додаткове випробування (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60)
Поданих заяв
47
Зараховано
31