Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 5

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 20 / БМ n/a

Факультет: Економіко-технологічне відділення
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 15 / БМ n/a

Факультет: Економіко-технологічне відділення
Молодший спеціаліст • заочна форма • 1р 9м

Предмети

Фахове випробування зі спеціальності (Фахове випробування, балmin 100, k=0.500)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
17
Зараховано
15

Харчові технології ВМ 25 / БМ n/a

Факультет: Економіко-технологічне відділення
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
35
Рекомендовано
2
Зараховано
18
Квота1
1

Харчові технології ВМ 20 / БМ n/a

Факультет: Економіко-технологічне відділення
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
32
Рекомендовано
4
Зараховано
12
Квота1
1

Харчові технології ВМ 9 / БМ n/a

Факультет: Економіко-технологічне відділення
Молодший спеціаліст • денна форма • 1р 5м

Предмети

Фахове випробування зі спеціальності (Фахове випробування, балmin 100, k=0.500)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
5
Зараховано
3