Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 6

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 45 / БМ n/a

Факультет: Біолого-технологічний
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове випробування з ТВППТ (Фахове випробування, балmin 100)
Додатковий фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 100)
Поданих заяв
16
Рекомендовано
3
Зараховано
13

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 90 / БМ n/a

Факультет: Біолого-технологічний
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування з технології виробництва і переробки продукції тваринництва (Фахове випробування, балmin 100)
Поданих заяв
21
Рекомендовано
1
Зараховано
20

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 70 / БМ n/a

Факультет: Біолого-технологічний
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове випробування з ТВППТ (Фахове випробування, балmin 100)
Додатковий фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 100)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 100)
Поданих заяв
29
Рекомендовано
7
Зараховано
22

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 90 / БМ n/a

Факультет: Біолого-технологічний
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
3
Зараховано
2
Квота1
1

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 90 / БМ n/a

Факультет: Біолого-технологічний
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування з технології виробництва і переробки продукції тваринництва (Фахове випробування, балmin 100)
Поданих заяв
9
Зараховано
9

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 90 / БМ n/a

Факультет: Біолого-технологічний
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
18
Зараховано
7
Квота1
1