Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 6

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 100 / БМmax 14 / БМ min 1

Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.050)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
94
Конкурс
6.71
Рекомендовано
68
Зараховано
26

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 75 / БМ 0

Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.050)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
7
Зараховано
1

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 20 / БМ n/a

Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування)
Фаховий іспит (Додаткове вступне випробування) (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
31
Зараховано
14

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 100 / БМ n/a

Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування)
Поданих заяв
27
Рекомендовано
2
Зараховано
10

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 30 / БМ n/a

Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування)
Фаховий іспит (Додаткове вступне випробування) (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
36
Зараховано
25

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 75 / БМ n/a

Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування)
Поданих заяв
17
Рекомендовано
1
Зараховано
8