Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 6

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 82 / БМmax 10 / БМ min 1

Факультет: факультет туризму
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
67
Конкурс
6.7
Зараховано
67

Готельно-ресторанна справа ВМ 15 / БМmax 5 / БМ min 1

Факультет: факультет підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
5
Конкурс
1
Зараховано
5

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ 0

Факультет: факультет підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Товарознавство (Фахове випробування, балmin 61)
Готельно-ресторанна справа (Фахове випробування, балmin 61, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ 0

Факультет: факультет підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Готельно-ресторанна справа (Фахове випробування, балmin 61, k=0.900)
Товарознавство (Фахове випробування, балmin 61)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 34 / БМ 0

Факультет: факультет туризму
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Готельно-ресторанна справа (Фахове випробування, балmin 61, k=0.900)
Товарознавство (Фахове випробування, балmin 61)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 3 / БМ n/a

Факультет: Туризму
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Готельно-ресторанна справа (Фахове випробування, балmin 61, k=0.900)
Товарознавство (Фахове випробування, балmin 61)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
2
Зараховано
2