Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 6

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 10 / БМ 0

Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • денна форма • 2р 5м

Предмети

Технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 10 / БМ 0

Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Готельно-ресторанна справа ВМ 10 / БМ 0

Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
3
Зараховано
3

Готельно-ресторанна справа ВМ 10 / БМ 0

Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 1р 10м

Предмети

Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.500)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 5)
Географія (вступний іспит, балmin 5)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
19
Зараховано
19
Квота1
1

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: менеджменту готельно-ресторанної діяльності
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 2р 10м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 5)
Географія (вступний іспит, балmin 5)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
18
Зараховано
18
Квота1
1