Зачекайте...
Канал

Спеціальності 2017

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 51

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 650 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 25)
Поданих заяв
3
Зараховано
2

Харчові технології ВМ 650 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 25)
Поданих заяв
3
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 650 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 25)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 650 / БМmax 280 / БМ min 10

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
94
Конкурс
0.34
Зараховано
94

Харчові технології ВМ 595 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 5м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 25)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 595 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
27
Рекомендовано
15
Зараховано
12

Харчові технології ВМ 595 / БМ n/a

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 5м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 25)
Поданих заяв
54
Рекомендовано
5
Зараховано
43

Харчові технології ВМ 155 / БМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 5м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 25)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 155 / БМ n/a

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 5м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування, балmin 25)
Поданих заяв
12
Зараховано
12

Харчові технології ВМ 155 / БМ 0

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
0