Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 15

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Туризм ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

основи туризму (Фахове випробування, балmin 60)
комплексний іспит зі спеціальності "Туризм" (Фахове випробування, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
8
Рекомендовано
2
Зараховано
3

Туризм ВМ 30 / БМmax 5 / БМ min 1

Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
141
Конкурс
28.2
Зараховано
18

Туризм ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 10м

Предмети

основи туризму (Фахове випробування, балmin 60)
комплексний іспит зі спеціальності "Туризм" (Фахове випробування, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

вступ до фаху (Фахове випробування, балmin 60)
готельно-ресторанна справа (Фахове випробування, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
54
Рекомендовано
1
Зараховано
9

Туризм ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

основи туризму (Фахове випробування, балmin 60)
комплексний іспит зі спеціальності туризм (Фахове випробування, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
4

Туризм ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

основи туризму (Фахове випробування, балmin 60)
комплексний іспит зі спеціальності "Туризм" (Фахове випробування, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
12
Зараховано
11

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 10м

Предмети

вступ до фаху (Фахове випробування, балmin 60)
готельно-ресторанна справва (Фахове випробування, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
5
Зараховано
4

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМmax 13 / БМ min 1

Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
124
Конкурс
9.54
Зараховано
27

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

вступ до фаху (Фахове випробування, балmin 60)
готельно-ресторанна справа (Фахове випробування, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0