Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 9

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Професійна освіта ВМ 15 / БМmax 5 / К 10

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Факультет агрономічний
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.28 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.02 , мін.бал 100
Поданих заяв
2
Конкурс на бюджет
0.4
Поданих заяв 2018
40

Професійна освіта ВМ 10 / БМmax 5 / К 5

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Факультет агрономічний
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.28 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.02 , мін.бал 100
Поданих заяв
1
Конкурс на бюджет
0

Професійна освіта ВМ 10 / К 10

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Факультет агрономічний
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
0

Професійна освіта ВМ 10 / К 10

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Факультет агрономічний
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0

Професійна освіта ВМ 0

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Факультет агрономічний
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
3

Професійна освіта ВМ 5 / К 5

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Факультет агрономічний
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
0

Професійна освіта ВМ 0

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Факультет агрономічний
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
40

Професійна освіта ВМ 15 / К 15

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Факультет агрономічний
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
11
Поданих заяв 2018
40

Професійна освіта ВМ 10 / К 10

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Факультет агрономічний
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0