Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 5

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 90 / БМ 35 / К 55

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.01.2023 (3р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Поданих заяв
104
Конкурс на бюджет
2.97
Поданих заяв 2018
74
Поданих заяв 2017
41

Харчові технології ВМ 45 / БМ 15 / К 30

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Поданих заяв
74
Конкурс на бюджет
4.93
Поданих заяв 2018
62
Поданих заяв 2017
26

Харчові технології ВМ 30 / БМ 15 / К 15

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
Поданих заяв
20
Конкурс на бюджет
1.33
Поданих заяв 2018
22

Харчові технології ВМ 55 / К 8

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
7
Поданих заяв 2018
4
Поданих заяв 2017
3

Харчові технології ВМ 60 / К 10

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.01.2022 (2р 5м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
10
Поданих заяв 2018
5