Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 22

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 22 / БМ 10 / К 12

Факультет: Біолого-технологічний
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Поданих заяв
22
Конкурс на бюджет
2.2

Харчові технології ВМ 25 / БМ 8 / К 17

Факультет: Біолого-технологічний
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
30
Конкурс на бюджет
3.75

Технології захисту навколишнього середовища ВМ 10 / БМmax 7 / К 3

Факультет: Рибного господарства та природокористування
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.05
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
9
Конкурс на бюджет
0.86
Поданих заяв 2018
14
Конкурс на бюджет 2018
1.5

Технології захисту навколишнього середовища ВМ 10 / БМmax 5 / К 5

Факультет: Рибного господарства та природокористування
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.05
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
0
Конкурс на бюджет
0
Поданих заяв 2018
3

Харчові технології ВМ 25 / БМmax 5 / К 20

Факультет: Біолого-технологічний
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.05
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
43
Конкурс на бюджет
7.2
Поданих заяв 2018
55
Конкурс на бюджет 2018
5.2

Харчові технології ВМ 35 / БМmax 5 / К 30

Факультет: Біолого-технологічний
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.05
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
23
Конкурс на бюджет
4
Поданих заяв 2018
55
Конкурс на бюджет 2018
5.2

Харчові технології ВМ 15 / БМmax 3 / К 12

Факультет: Біолого-технологічний
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.05
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
4
Конкурс на бюджет
1
Поданих заяв 2018
5
Конкурс на бюджет 2018
0.2

Технології захисту навколишнього середовища ВМ 13 / БМ 3 / К 10

Факультет: Рибного господарства та природокористування
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Поданих заяв
10
Конкурс на бюджет
3.33
Поданих заяв 2018
0

Харчові технології ВМ 15 / БМmax 2 / К 13

Факультет: Біолого-технологічний
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.05
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
2
Конкурс на бюджет
0.5
Поданих заяв 2018
5
Конкурс на бюджет 2018
0.2

Харчові технології ВМ 15 / БМ 1 / К 14

Факультет: Біолого-технологічний
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
20
Конкурс на бюджет
20