Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 2

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / БМmax 5 / К 5

Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
17
Конкурс на бюджет
2.2
Поданих заяв 2018
38

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 15 / К 15

Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
25
Поданих заяв 2018
38