Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 11

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Водні біоресурси та аквакультура ВМ 25 / БМmax 7 / К 18

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
14
Конкурс на бюджет
1.57
Поданих заяв 2018
32
Конкурс на бюджет 2018
3.14

Водні біоресурси та аквакультура ВМ 15 / БМmax 5 / К 10

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
3
Конкурс на бюджет
0.2
Поданих заяв 2018
7
Конкурс на бюджет 2018
0.8

Водні біоресурси та аквакультура ВМ 15 / БМ 4 / К 11

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Додаткове фахове випробування (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
12
Конкурс на бюджет
3
Поданих заяв 2018
13

Водні біоресурси та аквакультура ВМ 5 / К 5

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
7
Конкурс на бюджет 2018
0.8

Водні біоресурси та аквакультура ВМ 10 / К 10

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Додаткове фахове випробування (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
7
Поданих заяв 2018
4

Водні біоресурси та аквакультура ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0

Водні біоресурси та аквакультура ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0

Водні біоресурси та аквакультура ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0

Водні біоресурси та аквакультура ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0

Водні біоресурси та аквакультура ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 28.11.2019-30.06.2023 (3р 8м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0