Зачекайте...
Канал

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 10

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-15.02.2021 (1р 6м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
1

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-15.02.2023 (3р 6м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Історія України (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
9
Поданих заяв 2018
4
Поданих заяв 2017
2

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-15.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-15.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
3
Поданих заяв 2018
1
Поданих заяв 2017
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 13.12.2019-15.02.2021 (1р 3м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 22.11.2019-15.02.2022 (2р 3м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 15.12.2019-15.02.2022 (2р 2м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-15.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-15.02.2021 (1р 5м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
1

Готельно-ресторанна справа ВМ 19 / К 19

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-15.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
1
Поданих заяв 2017
0