Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 33

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 50 / БМ 15 / К 35

Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
116
Конкурс на бюджет
7.73
Поданих заяв 2018
57
Поданих заяв 2017
86

Готельно-ресторанна справа ВМ 100 / БМmax 14 / К 86

Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
366
Конкурс на бюджет
18.21
Поданих заяв 2018
379
Конкурс на бюджет 2018
18.14
Поданих заяв 2017
749
Конкурс на бюджет 2017
49.93

Туризм ВМ 20 / БМmax 4 / К 16

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
77
Конкурс на бюджет
16.5
Поданих заяв 2018
113
Конкурс на бюджет 2018
24.67
Поданих заяв 2017
520
Конкурс на бюджет 2017
52

Туризм ВМ 15 / БМ 3 / К 12

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
41
Конкурс на бюджет
13.67
Поданих заяв 2018
32
Поданих заяв 2017
33

Туризм ВМ 20 / БМmax 2 / К 18

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
141
Конкурс на бюджет
59.5
Поданих заяв 2018
113
Конкурс на бюджет 2018
24.67
Поданих заяв 2017
520
Конкурс на бюджет 2017
52

Туризм ВМ 10 / БМmax 2 / К 8

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
41
Конкурс на бюджет
16
Поданих заяв 2018
113
Конкурс на бюджет 2018
24.67
Поданих заяв 2017
520
Конкурс на бюджет 2017
52

Готельно-ресторанна справа ВМ 50 / К 50

Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
135
Поданих заяв 2018
63

Готельно-ресторанна справа ВМ 0

Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1
Математика (ЗНО) , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
379
Конкурс на бюджет 2018
18.14
Поданих заяв 2017
749
Конкурс на бюджет 2017
49.93

Готельно-ресторанна справа ВМ 60 / К 60

Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
73
Поданих заяв 2018
87
Поданих заяв 2017
43

Туризм ВМ 0

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
3
Поданих заяв 2018
7