Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 2

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 82 / БМmax 75 / К 7

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
71
Конкурс на бюджет
0.89
Поданих заяв 2018
90
Конкурс на бюджет 2018
1.12
Поданих заяв 2017
189
Конкурс на бюджет 2017
2.52

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 13 / БМ 13

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
19
Конкурс на бюджет
1.38
Поданих заяв 2018
90
Конкурс на бюджет 2018
1.12
Поданих заяв 2017
189
Конкурс на бюджет 2017
2.52