Зачекайте...
Головна → Гостьова книга

Новий коментар

Тепер документи подають ті, хто мають бажання тільки на контракт?
Чому? Якщо абітурієнт бачить, що його рейтинг 100% дозволяє йому потрапити на бюджет у виш з пріоритетом № 1, то чому б йому вже не відвезти туди документи? Або якщо абітурієнт бажає навчатись саме в цьому виші, і не має для нього значення, потрапить він на бюджет чи контракт, тоді теж доцільно. Є такі люди які взагалі лише 1 заяву подали, їм так само немає в чому сумніватись і зволікати з подачею оригіналів.
не можу знайти архів
може бути таке , що у мене його нема? в когось є ще така проблема?) буду вдячна за відповідь )
https://abit-poisk.org.ua/rate2015/direction_archive/114041/2015-07-10
Вмикайте рейтингові списки за минулий рік (спочатку треба обрати "рейтингові списки", тоді "рейтингові списки 2015", тоді область, ВНЗ, нарям і т.д.), Коли висвіиться сам список, праворуч від кнопки "рейтинговий список" є кнопка "архів".
велике дякую :)
Подали документы в оригинале.Почему светится как будто копия.Посмотрите пожалуйста.Святенко В .О.Колледж Сухомлинского.соц.работа.
Телефонуйте у приймальну комісію коледжу.
Обратитесь в приемную комиссию с вопросом, почему они не внесли эти данные. Вы ведь не администрации этого сайта свои документы подавали! А вообще, важным факт подачи оригинала станет после 1 августа. А сейчас нет большой разницы.
Сори, просто скучно - вибачте, али ви ідіот, навіщо ви змарнували цілу сторінку форуму? Можливо, комусь потрібні ті дописи, що є нижче, а через вашу дурість він їх не прочитає. Сподіваюсь, ваше дурнувате "повідомлення" видалять модератори.
О, вже видалили. Дякую!
Не можу подати заяву у Тернопільський економічний.
коли прийшов час вводити "Спеціалізація (освітня програма)" яка наявна у ВНЗ список не випадає, чому так?
Зателефонуйте в ПК, вон роз`яснять, в чому справа. Можливо, дещо відрізняється назва у виші і в ЄДЕБО, хоча то та сама спеціальність.
Чому мій конкурсний бал на сайті vstup.info не відповідає дійсності?
Вузи будуть приймати вступників по балам на данному сайті?
З чого Ви взяли, що він не відповідає ді
*дійсності? Ви уважно прочитали на вступ-інфо пояснення щодо середнього балу?
БДО Бал документа про освіту, обчислюється переведенням середнього за 12-бальною шкалою в 200-бальну шкалу і множенням на коефіцієнт, встановлений ВНЗ (приклад: 8,8(12) => 168(200), 168(200) * 0,05 = 8,4). Будьте уважні - це не середній бал документа про освіту!
Конкурсний бал на 10 нижче
Коефіцієнти всі враховав
0,5.0,25.0,25.
Предмети на вибір були? Переконайтесь, що Вам "підтягнуло" предмет з вищим балом, якщо ж сталась помилка - негайно телефонуйте в ПК, ще лишився час до 27-го аби внести корективи.
До речі - 0,5, 0,25 і 0,25 бути не може. Ви щось плутаєте. Адже ще є коефіцієнт балу атестату і коефіцієнт балів за участь в олімпіадах. Усе разом в сумі має дати одиницю. А у Вас тільки по ЗНО одиниця виходить. Передивіться уважно ще раз!
ЗНО Бал сертифікатів ЗНО, обчислюється як сума балів сертифікатів ЗНО по врахованих предметах, помножених на відповідний коефіцієнт для кожного предмета. Будьте уважні - це не середнє балів ЗНО!
Відповідаю на друге питання. Цей сайт являється інформативним, виші приймають вступників за тим балом, який зареєстровано в ЄДЕБО. Але коефіцієнти ніхто не відміняв, уважно прочитайте правила вступу до Вашого вишу, там ці коефіцієнти вказані.
Подав 4 заяви,в списках внз себе бачу,а у Вас на пошук за прізвишем пише "не знайдено жодної заяви" вже кілька днів.Що я не так шукаю?
А на вступ-інфо Ви є? Цей сайт бере дані зі вступ-інфо (ІС Конкурс). Якщо Вас там немає, то тут Ви ніяк не з`явитесь. На вступ списки подають працівники ПК. Тобто це питання до них, а не до адміністрації цього сайту.
Якщо ж мова про те, що в рейтинговому списку на цьму сайті Ви себе знаходите, а пошуковий запит зробити не можете, то зкопіюйте своє прізвище зі списку і вставте у вікно пошуку, все знайдеться.
Ніяк не вдається виконати пошуковий запит вже упродовж 5-ти (!) днів. Постійно значиться "сервер перевантажений". Причому така ситуація як вдень, увечері, так і вночі (~3:00). Підкажіть, як бути?
Складно сказати, іноді трапляється, що сайт перевантажений запитами. Але, як правило, на протязі 10-ти хвилин то минає. Найбільш завантаженість в моменти відразу після оновлення. Зачекайте трішки і спробуйте ще раз.
Напишите на info@abit-poisk.org.ua
я вже 4ий день зареєстрована в ЄДЕБО..коли мене допустять до конкурсу?
Как только приёмная комиссия твоего ВУЗа рассмотрит твою заявку.
Якщо до понеділка статус незміниться - дзвоніть в ПК, з`ясовуйте, в чому справа. Вже не так багато часу лишилось до закінчення прийому заяв.
Гамно а не сайт , ничего нигде не показывает , даже тех кто поступил.
А что, уже кто-то поступил? И вообще, не нравится - не заходите, это приватный ресурс.
Не нравится - не пользуйся
Статус в особистому кабінеті з п'ятниці : допущено до конкурсу.Але на абіт пошуку мене немає.
І що? Чекайте, доки ПК Вашого вишу знайде час внести списки на вступ-інфо, тоді вступ оновиться, а тоді тільки після чергового оновлення цього сайту Ви себе тут знайдете. Чи це все має відбутися в одну мить?
Абитуриент 10:07 23.07.16 Відповісти
что означают цвета в рейтенговом списке(бледно желтый, бледно розовый)..некоторые вузы так выделены
Ото знову те саме. А погортати сторінки форуму? А прочитати на вступ-інфо, що то означає? А навести курсор на прізвище і вичитати? Ні, ліпше запитаю про те, про що вже 100 разів питали. Як Ви освіту думаєте здобувати?
На вступі сьогодні вихідний?
Навряд. Приймальні комісії працюють, в багатьох вишах сьогодні і завтра іспити. Чому б то вступ відпочивав?
То чому досі не обновився? Виконав план оновлень вчора в 17 з хвостиком?
Мабуть, немає суттєвих змін.
Можливо, це нікому не цікаво, а можливо, комусь додасть впевненості і надії, бо вже переживають, чи поступлять хоча б на контракт. Ось хроніка моїх минулорічних переживань. Наперед скажу, що бюджетних місць - 420.
11-13 липня - радість (278-а у рейтингу), 15 - пробіг холодок по спині (554-а), 16-20 - уже мороз, але надія на бюджет ще є, адже вона вмирає останньою (860-а), 21-30 липня - надія вмерла (1105-а), 31 липня - надія на бюджет воскресла: експериментальні списки показали, що проходжу на бюджет, правда, тільки по третьому пріоритету (1111-а), 1-2 серпня - злість на тих, хто ще несе заяви (1115), 3-4 серпня - чекаю, змін нема, не знаю, що гірше, 5 серпня до 19.00 - трохи на душі відлягло, забрали з початку списків пару пільговиків (904-а), тоді ж, 19.00 - радість без меж, рекомендовані по першому пріоритеті, інформацію побачила в електронному кабінеті (240-а з 420), тоді ж, 21.00 - серце завмерло - уже не написано, що рекомендовано, раптом щось зміниться! 6 серпня, 5.00 - все нормально, все повернули, тоді ж 7.00 - сиджу в автобусі, везу документи і не віриться, що я вже студентка.
Це безперечно додало надію багатьом. Дякую.
велике дякую :)
дуже корисна інформація. Дякую!
Я выпускник техникума. На бозе диплома подал бумажное заявление в институт на сокращенный курс обучения. А токже сдавал зно и по нему расставил приоритеты в вузы. В личном кабинете отображены все мои приоритеты и также это бумажное заявление но оно стоит без приоритета (прочерк). Вопрос это заявление будет проходить как за 1вый приоритет или как за последний
Пріоритети тільки для 1 курсу. Ви будете вибирати, куди йти: чи на 1 курс, куди вас рекомендуватимуть, чи на 2
На сколько это достоверная информация. Где я могу найти её для подтверждения
погуглите "правила вступу 2016". Там про приоритеты довольно четко расписано
Никак, это отдельно. Приоритеты - это когда на базе ЗНО на бакалаврат, все остальное по стандартной схеме, приоритеты там не ставят.
Як цього року будуть зараховувати на бюджет по пріоритетам,спочатку по першим,а якщо недоберуть то по другим і так далі...чи навпаки суто по балам
Суто по балам
Зараховують по балам, але враховують пріоритет. Тобто, якщо вступника рекомендовано до зарахування на декількох напрямах, то його зарахують туди, де в нього найвищий пріоритет, а на решті напрямів йог заяви автоматично скасуються, на його місце підсунеться наступний в рейтингу. Тобто, якщо багато людей з низьким пріоритетом в голові списку, то є велика імовірність, що вони розійдутьсч по інших напрямах, звільнивши місце людям з меншим рейтингом, але вищим пріоритетом.
А який пріоритет вважається низьким
1-й - найвищий, 15 - найнижчий.
чим більший у вступника рейтинговий бал, тм більша імовірність, що він вступить саме за 1-м пріоритетом, в крайньому разі - за другим. Абітурієнтам з низьким балом залишаться "недоїдки" - виші, куди не захотіли ті, в кого рейтинг високий
Есть ли вероятность того,что результаты вступительных экзаменов ВУЗы внесут на вступ инфо до 1 августа? Может кто знает как было в прошлом году?
Внесуть обов'
О котрій годині оновляться дані на Вашому сайті сьогодні? Будьласка, дайте відповідь.
Ще не оновився вступ.
Обьясните обозначение каждой из колонок в рейтинговой таблицы, пожалуйста. Особенно там где баллы написаны
На вступі-йнфо розшифровано внизу під рейтиггами. Тут, на абіт-пошуку - зрозуміло. П - пріоритет, Д - подали оригінали, ЗНО - конкурсний бал - сума балів ЗНО, помножених на коефіцієнти, Заг.бал - сума конкурсного і атестата
Я вибачаюсь, але підкажіть, коли буде відома інформація про ЗНО, і чи буде взагалі, тобто бали абітурієнтів по кожному з предметів?
Скоріше за все її не буде, якщо до цих пір нема
Колеснік Микола Васильович 00:00 23.07.16 Відповісти
Які у мене шанси на бюджет
Якщо ви в Вінницю вступаєте,то шанси є. На пошуку 2 з вашими піб.
Колеснік микола васильович 00:16 23.07.16 Відповісти Анонім ⤴
Підприємництво та біржова діяльність у внтеі кнтеу
ви проходите . Вітаю
Колеснік Микола Васильович 08:58 23.07.16 Відповісти Космополітен ⤴
Спасибі
Коли можна впевнитись чи ти точно проходиш на бюджет 28 чи 1
Можливо, 31 липня в 20.00 в кабінеті вступника. Так було минулого року.
Как посмотреть списки до 27 07 2015?
Архів - кнопка зправа від рейтингового списку
Якщо наприклад бюджетних місць 30,то з якого максимально віддалиного місця можна пройти на бюджет(40...50...70...)і якщо в більшості пріорітети від 5 до 15
120 реально
Подивіться самі. Ось вам алгоритм. Відкриваєте рейтинг, який вас цікавить. Далі в пошуку відмічаєте всіх, що стоять перед вами, і дивитесь, чи проходять вони на бюджет по вищим пріоритетам. Так ви дізнаєтесь ваше найнижче місце в рейтингу. Але в реальності воно може бути ще вищим. Сказати точно наскільки вищим важко. В минулому році були експериментальні списки, які робили це автоматично.
а в цьому році вони будуть?
Чем "круче" специальность, тем менее отдаленным от бюджета надо находится в списке, чтобы попасть на бюджет.
Пример1(топ-спец.)
https://abit-poisk.org.ua/rate2015/direction/116025/?page=2
Щербінський Артем Олександрович - последний зачисленный на бюджет(101й).
В последний день подачи заявлений он нахдился на 285позиции (184 позиции от бюджета)
https://abit-poisk.org.ua/rate2015/direction_archive/116025/2015-07-30/?sort=rate&page=3

Пример2 (не сильно топ-спец.)
https://abit-poisk.org.ua/rate2015/direction/116015
Бакало Дар`я Сергіївна - 55ая

https://abit-poisk.org.ua/rate2015/direction_archive/116015/2015-07-30/?sort=rate&page=4 - 319ая (x5.8 от бюджета, 264 места отделяет от бюджета).

Но опять же все определеят приоритетность, плюс в этом году немного поменяет картинку перераспределения бюджета (в основном картина поменяется для тех конкурсов, где абитуриенты с низкими балами)
Цікаво, як буде мінятись картина,ну наприклад в Ярослава Мудрого, де 600 місць,якщо бал на 545 місці буде 165,то на цьому зупиняться.Хто може сказати граничний прохідний бал на бюджет? Ніхто...
Якщо десь буде недобір, то зайві місця передадуть у вузи з більшим рейтингом, тобто туди, де не поступили з порівняно високим балом.
Сдал фаховий іспит в колледже на скорочений термин навчання на 2 курс университета и зно. Хочу поступать по зно. Предупредил, что к ним поступають не буду. Документы им не сдавал, какое они имели право зарегистрировать меня со статусом допущено до конкурсу в лично кабинете освитавсим. А теперь мои електронние заявки рассматривать будут? Что делать?
Можливо, тим, що ви здавали фаховий іспит, ви дали згоду. Якщо не хочете туди йти - не везіть ваші документи туди. Електронна заява стосується ТІЛЬКИ БАКАЛАВРА(МАГІСТРА ДЛЯ МЕДИКІВ), ТІЛЬКИ 1 КУРСУ І ТІЛЬКИ ДЕННОЇ ФОРМИ. Тож ваші заявки будуть розглядатися незалежно від тієї.
Чи багато людей будуть ще подавати документи
80% уже подали
Минулого року у Вінницю подали документи 5403 абітурієнти. В цьому - вже є 5282. Рахуйте. Врахуйте також те, що в цьому році випускників ЗОШ менше.
Як подати заяви на факультет педіатрії в мед ВУЗи, якщо в заяві висвітлює медицина. Можливо в ній об*єднано лікувальна справа та педіатрія?
Не повинно. Зателефонуйте в ПК і поцікавтесь, вони підкажуть. Вони ж самі якось вносять тим, хто має підстави здавати заяви в паперовій формі (пільговики та інші)
У Вінниці педіатрії в цьому році немає. Вони обєднали прийом на державні місця - додали лікувальну і педіатрію. Я думаю, що це пов'язано з тим що готують сімейних лікарів.
Не знаете в какое время обновляется вступ.инфо
сьогодні двічі оновлювали - вночі, біля 2.30 і в 17-й з хвостиком. Як який список.
До какого числа можно подать документы в мед.универ.
Як і всюди - до 27 липня
А в субботу заявки рассматриват?
И в воскресение
Сдал фаховий іспит в колледже и зно. Хотел поступають по зно. Предупредил. Что к ним поступають не буду какое они имели право зарегистрировать меня со статусом допу8щено до конкурсу. А теперь мои електронние заявки рассматривать не будут? Что делать?
Колледжи рассматриваются отдельно от ВУЗов. Отзывайте заявление в колледж, если передумали.
Будуть. Чому ні. Коледжі - це, взагалі, інша парафія.
Чому невірна інформація на вашому сайті,я здавала оригінали документів, а відмічено що не здавала оригінали??
А можна було оригінали подавати?
Звісно. Ніхто не забороняє. Якщо Ви впевнені, що тільки в той виш хочете, не залежно бюджет чи контракт, то можете везти
Шановна, Ви ж не адміну цього сайту оригінали здавали, що він мав відмітити. Там, куди здавали, і питайте, чого не подали інфу до ЄДЕБО про Ваші оригінали.
Оригиналы отобразятся после 1го августа
в приймальні комісії подаються копії документів. якщо хтось додумався взяти в руки оригінали - це їхня самодіяльність. звісно що в базі оригіналів не буде.
Який прохідний бал був на бюджет у 2015 на факультет менеджмент у внтеі кнтеу
Це дуже легко визначити ,зайшовши в рейтингові списки даних вишів.
Тут є цілий розділ - "прохідний бал і імовірність вступу". Що заважає клацнути мишкою?
приблизно 160 балів. В цьому році може бути ьрохи менший, бо сума коефіціентів менша на 0,05
По 2016году ~160*0.95
Чи зможу я навчатися на бюджеті якщо на даний час находюся на 22місці із 30 бюджетних,але попереду мене з пріорететом 1-0людей,2-4,3-1 і одний льготнік
Возможно, до 1го числа никто ничего не узнает.

Рекомендации составляются примерно так(в ПК рассказали): сначала лучшие баллы с 1 приоритетом, потом лучшие с 2(если 2 не прошли на свой 1й приоритет), потому лучшие с 3 приоритетом(если не прошли на более высокий приоритет) и т.д. По такой логике вы пройдете, но как будет... станет известно только 1го августа.
Якщо "находюся" і "одний льготнік", то це пі....ц , панове.
А що тут думати. Поки що проходите. Я думаю до 1 мало що зміниться
Кто звонил на горячую линию в МОН? Дайте номер.
Им вообще реально дозвонится?
Добрий день! У мене виникли питання щодо мого прохідного балу, зазначеного в рейтингу. Подаю в КНЛУ. З урахування коефіцієнта у мене виходить 189*0,25+192*0.2+175*0.45+188*0.1=183.2
а в рейтингах стоїть:
Гусак М. В. КНЛУ Філологія,
факультет: Факультет сходознавства,
Філологія, переклад (китайська) 106 1 150/0 173.800 9.400 / 164.40 —

— — — —
Чому 173.800? Це помилка системи чи я не правильно рахую?
Хіба сума коефіцієнтів не має складати 1?
0.2+0.25+0.45+0.1=1
Та скільки ж можна? 0,95+0,05=1,0 де 0.05 це коеф.за додаткові бали.
Дякую. Просто на сайті університету я цього не бачила.
Нема за що, успіху!!!
Чи будуть в цьомку році вступні хвилі в коледжах? Десь читала, що будуть. Хто знає?
Ніби так, я теж читала, що пріоритети і 20% бюджету для кращих - то тілки бакалаврат, решта вступають за звичною схемю. Але ліпше уточніть в будь-якій ПК коледжа.
чи може хтось відповісти на питання
що буде відбуватись з 27 липня по 1 серпня? тоді вже будуть якісь орінтовні списки, які будуть оновлюватись? хтось відміняти заявки , хтось ні
чи як то буде відбуватись? поясніть хтось, будь ласка
З 27 по 1 списки будуть щоденно оновлюватись. Буде видно хто подав оригінали документів.
Вообще-то оригиналы с 1 числа нести надо
Будуть подавати на контракт в кого нема надії.
Але списки всеодно якось мають оновлюватись щоденно.Чи можливий такий варіант, що в особистому кабінеті самі абітурієнти будуть відмовлятись від своїх заяв?
Тоді заяв уже не можна подавати і забирати, напевно, також.
в минулому році списки оновлювались точно
не можу зрозуміти, як так відбувалось?
Заяви Ви маєте можливість СКАСУВАТИ спробу подання заяви, якщо її ще не оброблено навчальним закладом. В подальшому через ПК.
В минулому році було продовжено термін подачи заяв. Результати були через 2 дні.
я щиро не розумію яким чином мій номер у списках буде змінюватись?
Номер зміниться тількі 12.00 01.08. До цьго часу буде видно тільки хто здав докумнти не чикаючи опрелюднення результатів.
чЕкаючи опрИлюднення
Будут вносить тех кого не успели - база лежала
чому моя завяка вже три дні знаходиться в ЄДЕБО?
Який ВНЗ?
Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
це нормально, мене в один медичний університет на четвертий день зранку допустили до конкурсу
Зателефонуй запитай

Телефон приймальної комісії: (0382) 55-57-23
чому не оновлюється вступ .інфо в Хмельницькій пед. академії?
Не знаємо... Спитайте у ПК, чому вони не передають дані...
Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
Останнє оновлення сторінки 22/07/16 o 03:02
Помітили неточність, помилку, відсутність даних? Напишіть в службу підтримки ІС "Конкурс": iskonkursdata [at] i.ua
1... 738 ...997