Зачекайте...
Головна → Гостьова книга

Новий коментар

Яка можливість мого сина поступити на бюджет чи контракт. Якщо середній бал 143-145 БУРСАЛА О.В
Яка можливість мого сина поступити на бюджет чи контракт. Середній бал 143-145 БУРСАЛА В.О
Разносторонне развитый мальчик "харчові технології", "бібліотечна справа".
Можливо пройде по 4 пріоритету.
Насколько можно ориентироваться на прошлогодний список поступивших в техникумы(имею ввиду их баллы)?
Якщо вступ після 11 класу за ЗНО, то можна. Якщо за екзаменами - то навряд
Засуха Артем Олександрович 11:03 25.07.16 Відповісти
Чому не додаються бали за конкурс? Багатьом додали, а нам ні. Я з 60 місця злетів на 200.
Я подав лише в один вуз на один факультет, бо був упевнений, що пройду на державне, а зараз я взагалі нічого не розумію.
Засуха Артем Олександрович 11:08 25.07.16 Відповісти Анонім ⤴
У НУФВСУ
О, я подивилась. Так ще ж нікому тих балів не поставили, чого Ви кіпішуєте. Внесуть дані і список встане на свої місця)
Он, на магістратуру в НУ ЛП вже ніби завтра має бути зарахування, а сьогодні ще навіть на сайті вишу немає результатів іспитів, хоча всі вже поздавали((
Запитайте в ПК. Ми ж не знаємо. що там у Вас за конкурс. Якщо мова про творчий конкурс, то Ви впевнені, що Ви набрали необхідний мінімум, аби брати участь в подальшому конкурсі? о у Вас в особистому кабінеті? Якщо стоїть "відхилено ВНЗ", то, значить, Ви того іспиту не склали( До речі, до 27-го ще маєте шанс подати заяви в інші ВНЗ.
Харків Ярослава Мудрого поставила першим та третім пріорітетом,чому у рейтингових списках Юрчук Ю М немає,в особистому кабінеті статус "допущено до конкурсу"?
Чекайте оновлень.
ПК ще не надала оновлені списки на вступ.інфо. Чекайте.
Подала заявки 18.07. Досі не було оновлено, чи як?
А є інше пояснення? Он в НУ ЛП на магістратуру соціологію вже 2 тижні, як подано 38 заяв, на сайті ВНЗ саме стільки, а на вступ.інфо - 36. Ніхто просто свіжі списки не закидає. Видно, вже планують оновити, як будуть результати іспитів та рекомендації...
У пошуку є всі 6 пріоритетів. Ставте крапки після ініціалів.
Точно, є всі 6. То панянка не вміє пошуком користуватись)
То найдіть мене в списках на факультеті:інститут прокуратури та кримінальної юстиції на першому пріорітеті
Ви 1785-а по 1, 918-а по 3
А чому в мене такий низький середній бал?(147)
В іншому вузі 157
Такої великої різниці не може бути,бо в мене зараховуюють ті самі 3 предмети.
Дзвоніть в ПК. Таких лінивих приймальних комісій ще не було. То зайве ЗНО вписали, то статус забули оновити. Добре, що мають на кого списати - винне ЄДЕБО
Що означає (друга хвиля)це ще можна надіятись на бюджет?
Друга хвиля буде після того, як зарахують на контракти. Якщо після надання рекомендацій на бюджет не всі рекомендовані подадуть документи, то на бюджет зарахують контрактників з найвищими балами
якщо я себе не побачу в списках 1 серпня то можна почекати після 5 ще
Якщо 1 серпня ви не побачите у себе в кабінеті РЕКОМЕНДОВАНО, значить ви не пройшли на бюджет, а можете пройти на контракт. Якщо на тій спеціальності, куди ви йдете на контракт не всі подали документи на бюджет, то ви можете бути зараховані на бюджет, якщо у вас вищий бал, ніж у тих, хто теж йде на контракт.
а заяву можна анолювати?
Добрий день,це 1 серпня у мому кабінеті буде вказано куди я пройшла на бюджет. Чи по 1П, чи по ббудь якому іншому?
Буде вказано рекомендацію тільки на найвище можливому для вас пріоритеті.
Якщо пройдете на бюджет за декількома напрямами, то будете рекомендовані там, де найвищий пріоритет. Решта заяв автоматично анулюються. Тобто, якщо потрапите на бюджет за пріоритетами 2,4,12, то рекомендацію отримаєте за 2-м.
якщо я наприклад проходжу на 5 і 6 (після роздумів) я обрала б вже6 то приймальна комісія може щось рішити?
Ні, вас рекомендують по 5, а по 6 заяву анулюють. Туди можна тільки на контракт
а заяву можна анолювати
В минулому році вступило на стоматологію 123 абітурієнта, а набір був такий самий, як і в цьому році. Не так то й багато людей мають змогу платити 30000 за рік
Це відповідь на попередній допис
Повірте мені, таких достатньо.
То чому ж тоді набрали 123 з 300
Мабуть тому, що інші пішли на "лікувальну справу". Там недобору не буває.
На лікувальній набрали 900 з хвостиком з 1400. Одна справа вступити, інша - вчитись. В минулому році у Вінниці після 1 семестру було 80 претендентів на виліт, з них 50 бюджетників. І це при тому, що сесії не було. А ще є 2 КРОКИ, після яких теж відраховують, не дивлячись, контрактник ти чи бюджетник Можливо, не тільки "дєнєжний впрос" їх спиняє, а й така інформація.
Що за "два кроки"?
Такі тести після 3 і 4 курсів. Які визначають, чи може цей студент далі навчатись. Іншими словами, чи можна його підпускати до людей.
Але, судячи, знову ж таки, з минулорічного рейтингу, на лікувальну справу теж був недобір: 770 зараховано при 1400 ліцензованому обсягу. Чи це недостовіні дані якісь?
Можливо, я помилилась. Я у рейтинг не дивилась. Я писала те, що пам'ятала, бо моя дочка вступала минулого року туди і пройшла на бюджет
Я згідна з вами таких є багато. Тільки у Вінницю 120. А ще є в інших вузах. Але Факт є. Не всі ліцензійні місця заповнюються.
Дякую! Я теж бачу у минулорічному рейтингу, що зараховано 123. Але щось не віриться, шо у ВНМУ на стомат може бути недобір)
Доброго дня! Син 689 у рейтингу до вінницького медичного університету на стоматологічний факультет, лйцензований обсяг 300. Чи є у нього шанси, звичайно, на контракт?
Багото чого залежить від пріоритетів тих, хто має вищі бали. Тобто стоїть попереду. Якщо багато пріоритетів 1,2,3 то шансів менше.
Задачка ускладнюється тим, що багато попереду без проставлених приоритетів(
Це значить, що подали конкретно на контракт.
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, що може означати відсутність будь-якої інформації про кількість місць у ВНЗ (як бюджетних, так і ліцензований обсяг)? Мова йде про Херсонську державну морську академію.
Запитайте в ПК! Це єдиний спосіб дізнатись.
Дякую! Про всяк випадок... Це не може говорити про відсутність ліцензії у навчального закладу? Як, на Ваш погляд?
Якби не було ліцензії, то не ВУЗ не зміг би приймати у часть у вступній кампанії 2016.
Дякую! Гарного дня!
Дякую. Вам також гарного дня!
Я подала заяви,але на сайті тут не рахуюсь,чому так?Подала ще 16 липня
Це досить давно. Зателефонуйте в ПК.
але на сайті вступінфо я є в списку.Не знаєте в чому може бути проблема??
Такого бути не може. Якщо Ви є на вступ.інфо, то є і тут. Може, Ви пошуковий запит неправильно вводите? Знайдіть себе в рейтинговому списку вишу і скопіюйте своє ПІБ у вікно пошуку. Усе знайдеться)
Млже Ви неправильно себе шукаєте? Наберіть своє прізвище і ініціали. Між буквами ініціалів обв*язково пробіл. Наприклад: Шевченко Т. Г.
Добрий день . Коли я подаю заявку на Освітавсім , то пише , що перевищено максимальну кількість заяв , але в мене є ще одна . Чому я не можу нею скористатися?
А ВУЗов уже 5 штук?
а причем здесь ВУЗИ?
Ти маєш право подати заяви не більше ніж у 5 ВУЗів. Читай уважно умови!
Не більше, як на 5 спеціальностей! Може, Ви обрали 6-ту?
Все вірно. Мова йде про 5спеціальностей.
Спасибо,немного успокоили,будем ждать окончательного вердикта!
Добрий день,підскажіть будь-ласка, можно десь пройти на бюджет, Тарасенко В.С. с.б. атестата 8.6? Дуже дякую.
Надежда умирает последней. Так что надейся.
Ми ж не знаємо, який коефіцієнт у Ваших вишах. Ви ж знаєте, куди подавали, то погляньте, які там значення балу атестату стоять, бо з балом 8.6 я там взагалі нікого не бачу.
переведено є 16,6 та 8,3
На 9-му пріоритеті величезна кількість бюджетнх місць дає змогу сподіватись. На 12-му пріоритеті єтеж реальний шанс, там попереду з 1-2 пріоритетом одиниці, а бюджету аж 70. Минулого року останній бюджетник був перед зарахуванням десь у самому хвості списку і з балом значно нижче Вашого, на цей напрям навіть всіх бюджетних не заповили (було 78, а зарахували 70 чоловік)
Пріоритет 1-2 нічого не варті. Я переглянув 300 призвіщ на одному напрямку, з 2 приорітетом проходить по 1 а з 15 проходить тут де дивлюся.
Правильно, потрібно переглядати всіх, хто вище в рейтингу (звичайно, крім 1 пріоритету)
А в Харьков есть хоть маленький шанс?
Еще есть шанс (меньший) в Ярослава Мудрого на некоторые направления.
Здравствуйте,подскажите пожалуйста,проходит ли Антоненко Д.Г на бюджет,хоть куда нибудь?
Большие шансы в ОЮА.
Здравствуйте. http://www.vstup.info/2016/111/i2016i111p306459.html#list до сих пор есть в списке баллы больше 200. При этом, если поискать по фамилии (№3 и №8), баллы скромнее в других ВУЗах. В ПК обещали поправить еще в начале недели (сказали: "ошибка в программе Конкурс"). Может, надо уже куда-то обратиться?
Помітили неточність, помилку, відсутність даних? Напишіть в службу підтримки ІС "Конкурс": iskonkursdata@.ua
Це знов "умніки" з приймальної комісії напевно порахували усі 4 предмети ЗНО. Якщо ви абітурієнт цього вузу, звичайно звертайтесь, бо залишилось не так багато часу. Нас ніхто й слухати не буде.
Маєте право звернутись в МОН, можете написати в службу підтримки ІС Конкурс. Але самий головний список - це той, що у ВНЗ. А система конкурс часто збоїть, пропадають дані або показує усіляку беліберду. Єдина вимога - 1 серпня в 12 годині має бути зформовано та оприлюднено (тобто, роздруковано та почеплено в коридорі) список рекомендованих, а рекомендації відобразяться в особистих кабінетах. З досвіду попередніх років система Конкурс не завжди вчасно відображає картину, оновитись може набагато пізніше.
брехня, роздруковувати та чіпляти в коридорі немає такої вимоги. оприлюджнити можна на сайті вузу
Є така вимога. Обов'язково на стендах, а потім на сайтах
Ви не уважно читали правила вступу)
От якраз саме так і вимагається, усе інше - ініціатива ВНЗ. Див. розділ ХІІІ Умов вступу на 2016р. 4. Рейтингові списки формуються приймальною комісією з Єдиної бази з урахуванням пріоритетності та оприлюднюються у повному обсязі на веб-сайті вищого навчального закладу. Списки вступників, рекомендованих до зарахування, формуються приймальною комісією з Єдиної бази та оприлюднюються шляхом розміщення на інформаційних стендах приймальних комісій та веб-сайті вищого навчального закладу.

Списки оновлюються після виконання/невиконання вступниками на освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, а також ступінь магістра та освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста на основі здобутого ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) вимог для зарахування на навчання відповідно до пункту 1 розділу XІV цих Умов.
Рекомендации к зачислению будут именно 1 августа до 12 часов или ДО 1 августа (включительно)12 часов?
В 12 годині 1 српня всі рекомендації мають бути в кабінетах. Декому такі рекомендації надійдуть швидше. Враховуючи особливості системи зарахування, я гадаю, що чим вище пріоритет напряму, тим швидше надійде повідомлення.
Раніше, ніж 31 липня в 19.00 нема чого чекати
Заявку подали еще 15.07 в 3 ВУЗа. В 2х статус на - допущено до конкурсу, изменился в течении суток. В одном из ВУЗов статус - зарегистрировано в ВУЗе - по сегодняшний день. Звонила в приемную комиссию, говорят, не переживайте, это технические ошибки, ничего страшного. Действительно ничего страшного или стоит что-то предпринимать?
Надоїдайте приймальній комісії! Вони мали достатньо часу виправити помилку.
У цих лінивців лишилось 2 дні, аби все виправити. Дзвоніть і набридайте. правильно кажуть. Я вже мовчу про те, що тут народ розраховує свої шанси, сподіваючись, що переважна більшість заяв вже в рейтингах, а тут з 15-го числа валяютья необроблені заяви, і хто зна скільки ще таких. Ото буде сюрприз 27 числа, коли люди, які вважають, що бюджет вже в них в кишені, раптово побачать купу народу поперед себе.
Ці заяви оброблені. І, можливо, є у рейтингах, але якась "гава" забула змінити статус.
Ага, і в ЄДЕБО ці заяви не рауються(
Здравствуйте! Объясниет, пожалуйста, ситуацию. В ВУЗе, в котором мы поставили первый приоритет, 200 бюджетных мест, мы 201е. Но перед нами в списках много детей, у которых приоритет 10 и т.д., у них реальные шансы поступить в другой ВУЗ с первыми приоритетами. В последующих поставленных нами приоритетах мы в рейтингах бюджетников. Вопрос: мы сдвинемся по списках в первом приоритете и поступим в этот ВУЗ или автоматически будем рекомендованы к зачислению по второму приоритету? Спасибо
Сдвинетесь.
Система спочатку зараховує тих, хто має 1 пріоритет і проходить по балу, потім анулює інші заяви зарахованих і підтягує списки. Так повторюють, поки всіх з першим пріоритетом зарахують. Потім так роблять з іншими пріоритетами. Так проходить зарахування за ВИЩИМ пріоритетом
У Вас очень большие шансы попасть на бюджет.
Ви маєте 100% потрапляння на бюжет) Адже багато вступників з нижчимми пріоритетами підуть в інші виші, і Ви станете навіть не 200, а десь 100-120.
Вопрос в том, что я переживаю, что нас автоматически зачислят по второму приоритету, т.к. там мы 100% попадаем на бюджет, а очень бы хотелось поступить в ВУЗ с первым приоритетом
Ні) Як тільки Ви по пріоритету 1 підтягнетесь на бюджет, Ваші заяви з нижчими пріоритетами будуть скасовані. Для того і потрібні ці 4 дні (з 28 по 31 липня), аби розібратись з пріоритетами. Так що Ви вступите по першому.
Вы можете тогда пойти в желанный ВУЗ на контракт.
Что будет 1 августа? Что нужно делать? Если рекомендовано до зарахування это 100проц бюджет и мчать отдавать документы? Если прошел на контракт, как будет написано? Если ты на грани бюджета и если кто-то не подаст, то покажет 2,3,4 августа статус рекомендовано до зарахування? Как все будет?????
Будет рекомендация - нести доки. Будут звонить и предлагать принести доки где кто-то отказался от рекомендации, будут звонить предлагать контракт.
Буде рекомендовано - бюджет, а залишиться допущено - контракт, можете не чекати, а самі дзвоніть в потрібний вуз
Не спешите с контрактом!
1 серпня всі рекомендації бууть в кабінетах. До 5-го числа маєте час, аби привезти оригінали. Якщо десь буде недобір по бюджету (не привезуть документи), то ці місця МОН обіцяло віддати вступникам з високим рейтингом, хто "не вмістився" на бюджет в престижних вишах. Як то воно має бути на практиці, я не знаю, це перший рік таке нововведення. З усіма пріоритетами розберуться Д 1 серпня, від 27 липня часу достатньо.
Якщо я 299, чи зможу вступити на бюджет, де 62 бюджетних місця? Економічний факультет
Можешь посмотреть архив прошлого года, включаешь этот же вуз ищешь последнего бюджетника, запоминаешь имя и балл, потом включаешь архив, Ставишь дату 2 августа 2015, сортируешь по баллам и ищешь этого человека и смотрин его место
Можливе таке: на останньому місці не той,хто пройшов на бюджет, а контрактник. Тому краще дивитись списки в архіві за 10.08.2015. Тільки зверніть увагу на плюсики тих, що мали цільове. Їх теж не враховуйте.
Скажіть будь-ласка, можно десь пройти на бюджет право, Поварчук О. А.? Дуже дякую.
Увімкнула пошук. А де ж Ваші пріоритети? Таке враження, що скрізб заяви подані лише на контракт. За таких умов на бюджет Ви, звісно, не пройдете... Чи то якась помилка?
О, я перепрошую, там 128 заяв, зазначте ще свій бал атестату, аби можна було знайти саме ваші.
Я вчора пробувала. Там середній бал не допомагає, а трішки скорочує список до 81. Але все одно не видно 21 заяву. Потрібно дивитись кожен рейтинг окремо, а не в пошуку. Ви ж знаєте, куди ви подавали заяви. Внизу сорінки розписано спосіб розрахунку своїх шансів. Дивись відповідь на допис 24.07 о 21.22
Ідіотизм з тими ініціалами. В купи людей співпадають. Раніше було повністю ПІБ, було набагато простіше, лише в деяких випадках доводилось застосовувати бал атестату. Тай бал цей раніше був постійною величиною.
Скажіть будь-ласка, можно десь пройти на бюджет, Нєбиліцина К.І.? Дуже дякую.
Низький бал, зовсім слабі шанси, майже нереальні.
За тими напрямами, що у Вас зазначені, шансів на бюджет немає. Ви обрали популярні спеціальності з малою кількістю бюджетних місць, внаслідок з Вашим рейтингом Ви на бюджет ніде не пройдетет. Хішого боку, Ви використали тільки 6 спроб на бюджет, можете подати ще заяви, є час. Обирайте напрями, де багато бюджету і провінційний виш, там менший конкурс, може буде маленький шанс. Або йдіть на платне.
З балом 160 у віницю в торгово економічний інститут реально пройти
Не вказано, на яку спеціальність. Переглянула перші три, які пропонує інститут. 1 - ні, 2 - є шанс, 3 - 100% шанс. А далі - самостійно....
Менеджмент
На сьогоднішній день в списку на менеджмент людина з балом 160 посідає 68 місце в рейтингу, це при тому, що бюджетних місць 68) Перед ним в списку купа народу з низьким пріоритетом. Скажімо так, якщо до 27 на напрям не ляже купа заяв з вищим рейтингом і пріоритетом 1-2, то Ви 100% потрапите на бюджет.
Що означає пройти по першому, другому, третьому (і так далі) приорітеті?
Ви вступаєте на бакалавра на бюджет?
Тоді це означає, що по певному пріоритету є шанс пройти - вступити на державне
Тут ми говоримо на форумі "пройти по пріоритету" щоб не зазначати ВНЗ і напрям, де є шанси на бюджет, так простіше. А загалом, якщо Вас рекомендують за декількома напрямами, то вступите на бюджет туде, де вищий пріоритет, а решта заяв будуть скасовані.
Підскажіть будь ласка,було подано 144 заяви,а ресурс показує 60,як подивитися усі остальні.Дякую
Біля свого прізвища вкажіть середній бал атестата. Приклад: Кононяко Л. В. 9.75
Поварчук О. А. 9.10 пише,що записів не знайдено.
Хоча би прізвище та ініціали з пробілом.
Справа в тім, що атестат цьогоріч з коефіцієнтом, а ті коеєвіцієнти різні в різних внз. Тому просто по ПІБ
Вам не повезло з прізвищем. Мені вдалось звузити пошук до 81, написавши біля прізвища з ініціалами 17.1 (200-бальний атестат на 0,01). Можливо ви себе знайдете. Якщо ні - ще спробуйте 8.55 (коефіціент 0,05)
Нам повезло з прізвищем, це все наші заяви,їх 144 звузили до 81,але все одно показує 60,як подивитися ще 21
через які причини внз можуть відхилити заяву ?
У мене було так з коментарем

Коментар ВНЗ: Не здано екзамен Творчий конкурс(багатоборство)
Якщо не виконаєте умови, необхідні для участі в конкурсі або зарахування. Тобто, не пройдете вступні випробування абощо.
Еще вариант: уже учился на бюджете не доучился и хочет снова поступить.
а які шанси в медичні вузи, якщо там списки по 5000 , а бали ніби і не малі , в різних вишах 168-173
Вступ в мед - непередбачуваний. Прочитай повідомлення на сьомій сторінці внизу Аноніма 09:35 23.07.16
якщо у вас бал 180- 177-175 ви поступите на бюджет, це провірено роками, ми вже навчаємось 3 роки
Ті, де по 5000, хтозна. А ті, де по 25000-3000, думаю да.
Ви мали на увазі 3000 у.о.?
Ні, 2500-3000 абітурієнтів у рейтинговому списку.
Да, повеселили.
Всі вони розбіжаться по іешим вишам, і подвинуться міста, ми були 1500 а стали 460 у Богомольця, але моя донька вибрала педіатрію там вона була 40
Моя теж вступила тільки у Вінницю, але скільки нервів це коштувало. Не їй, а мені. Вона була впевнена, що поступить. І я коли бачила її бали 191, 184,5, 180 теж, але коли побачила бали іншиж - страшно було.
Чи світить моїй дочці державне навчання,Автухова І.О.у Уманському педі,англ.мова?Дякую.
Скоріше контракт, ніж бюджет
Поки що не дуже... Але зараз ще рано про це говорити. Чекайте 1 серпня.
Підкажіть,в якуму вузі є можливість державного,по цій же спеціальності.Від пошуків голова обертом...Дякую.
Подивіться Полтавський пед , можливо там є.
Есть ли шанс поступить на бюджет? Комаристов С. Д.
Які можуть бути шанси, якщо невідомі результати екзаменів?
А по другим приоритетам, где нет творческого конкурса?
Найбільша ймовірність по сьомому пріоритету
як мені допоможе те що у мене тато був в ато? я буду рахуватись як пільговик? можу пройти на бюджет завдяки цьому?
На жаль такої інфи не маю. Зверніться в приймальну комісію
ви маєте право на першочерговий вступ. Тобто, якщо буде кілька чоловік з однаковими з вам балами, то в рейтингу Ви будете вище них. Ддя цього потрібно надати до приймальної комісії посвідчення учасника бойових дій чи довідку учасника АТО, це вже Ви повинні уточнити в комісії. Обов'язково візьміть свою метрику, так як буде необхідно довести родинний зв'язок.
уточніть, був чи воював?
і уточність з якого боку
Ахахах, з якого боку... повеселили )))
Скажіть будьласочка Типусяк М. В. 17.400 є ймовірнісь бюджету,чи ні,а то я вже спати неможу.Дякую.
На фізику в Прикарпатський 99% шанс. Мінімум десять абітурієнтів проходять в інші вузи по вищим пріоритетам
ой дякую.
Я у тому році, просто копіювала ПІП дітей, які стояли у рейтингу вище, ніж мій син (але мали нижчий пріоритет 2,3 або 4 і т.д.) і з домопогою абітрошуку шукала їх у інших вишах, якщо там рейтинг був хороший, то на листочку я викреслювала цього абітурієнта. І так по всьому списку, до прізвища свого сина. Ось наприклад у вас ЧНУ ім. Юрія Федьковича на Прикладна фізика та наноматеріали, дитина 46 по рейтингу, тут у неї доволі високі шанси на бюджет. Заходите в рейтингові списки і дивитесь, Перше прізвище Циганович О. В. , копіюєте його і в пошуку вставляєте. Дивитесь, куди цей абітурієнт подавав документи по вищиму пріоритету. А подавав він їх в ЧНУ ім. Юрія Федьковича Інженерія програмного забезпечення, із бюджетом у 18 чоловік він 9 у списку (отже на ваш факультет він уже не потрапляє). Таким чином передивляйтеся всіх. Я це робила мабуть тричі за вступну кампанію, зате першою привітала сина із зарахуванням, в той же день, коли закінчилася подача заяв і списки абітурієнтів перестали змінюватись. Надіюсь, я зрозуміло написала.
Я так само робила тепер, коли вираховувала для них прикарпатський. До речі, мій син теж поступає в прикарпатський, правда на протилежну спеціальність - музичне мистецтво (магістр)
Мій в КПІ навчається, перший курс закінчив. Зараз вдома, на канікулах )))
Удачі вашому сину.
дякую написали,більш ніж зрозуміло,тепер тим більше спати не буду...буду вираховувати,о Боже дай нам сил.
Все буде добре, у вашої дитини хороші шанси.
Чорна Юлія Орестівна,Чи є у мене шанс пройти по 3 пріоритету?
В минулому році останнє 20-е місце зайняте абітурієнтом, який був 104 у рейтингу. А в цьому році бюджетних місць - 25, і ти 62. Так, що шанс є непоганий.
чи плануєте формувати експериментальні списки в цьому році?, хотілося б бачити хоч якусь паралельну картину, а то невідомо як їхня програма всих розприділе, можна що хоч напрограмувати...
як працює їх система відомо, можете самі порахувати
Как "должна работать" извесно, но как на самом деле это уже другие цифры. К примеру в прошлом году были знакомые со 190 и проходили почему-то на 10, 12 приоритеты, хотя на их первом приоритете были рекомендованны те у кого 140.
Можливо, це були ті, що вступали поза конкурсом, або ті, що вступили на контракт, а їх зарахували на державне, бо звільнились місця. А система працює добре. Перевірила на собі в минулому році.
і я про теж
А який вуз вважається не топовим?
Где меньше заяв, где не популярные спецальности, т.е. учат какому-нибудь машиностроению, ну или находится не удобно в области
А наприклад підприємництво та біржова діяльність чи менеджмент у внтеі кнтеу важатиметься топовою
Подивіться результати вступу минулого року. Якщо державні місця заповнюються абітурієнтами, які стоять в кінці рейтингів і нема контрактників - точно не топова спеціальність
Если балы заявлений высокие и конкурс на бюджет >4 то да
підскажіть племінник як сирота поступае за квотою, чому у рейтинговому списку цього не позначено УНУ Ваган Р.Й.
Звоните в ПК, если кто и объяснит, то только там, здесь сидят такие же абитуры и такие родители-родственники
Якщо він стоїть на початку рейтингу, значить все добре, якщо ні - дзвоніть в ПК
Чи маю я шанси пройти на державне Вегеш Василь Васильович
Що за запитання? Сам бачиш ти 11-ий з 30. Захотів познущатися над тими, в кого не така ясна картина?
шо означають жовтий і рожевий кольори?
жовтий-оригінал подали
підкажіть чи працює пошук абітурієнта 2016
Звичайно працює
підкажіть як зайти
У абіт пошук у графу пишете ПІБ абітурієнта і рік подання документів
Скажіть чи можна переводитися з другого курсу мед коледжу на 1 курс медичного університету
Перевеситись - нет, а забрать докуменьы(отчислиться) и постпить в ВУЗ - можно