Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
Виробництво харчової продукції
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
125
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Драннікова Юлія Віталіївна 338.30 0.00 174.30 0.00 164.00 0.00 +
2 Касьян Катерина Іванівна 337.30 0.00 165.80 0.00 171.50 0.00 +
3 Колмачевська Юлія Сергіївна 337.20 0.00 177.20 0.00 160.00 0.00 +
4 Шевченко Дар'я Сергіївна 331.30 0.00 175.30 0.00 156.00 0.00 +
5 Володіна Аліна Валеріївна 327.90 0.00 163.90 0.00 164.00 0.00 +
6 Кузьменко Олександр Миколайович 316.10 0.00 160.10 0.00 156.00 0.00 +
7 Самойленко Владислав Ігорович 296.30 0.00 138.30 0.00 158.00 0.00 +
8 Жук Ольга Михайлівна 326.30 0.00 174.30 0.00 152.00 0.00 +
9 Вельчев Олег Віталійович 8.00 0.00 8.00 0.00 0.00 0.00 +