Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
459
Оригіналів
236
Всього місць
775
Бюджетних місць
129
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Виробництво харчової продукції
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
103 125 40 19.2
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Ресторанне обслуговування
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
35 50 7 24.1
Математика профільний
Українська мова профільний
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Товарознавство та комерційна діяльність
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
38 100 25 15.5
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Виробництво харчової продукції
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
70 125 20 443.7
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Ресторанне обслуговування
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
82 50 7 472.4
Українська мова та література
Математика профільний
Географія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Бухгалтерський облік
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
42 25 15 427.4
Українська мова та література
Математика профільний
Історія України профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Товарознавство та комерційна діяльність
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
70 100 15 449.9
Українська мова та література
Математика профільний
Світова література профільний
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Виробництво харчової продукції
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
11 125 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Бухгалтерський облік
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
3 25 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Ресторанне обслуговування
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
5 50 0 0
Фаховий іспит