Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 25 / БМ 25
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

25

Бюджетних місць

48

Максимальна кількість заяв

30

Загальна кількість поданих оригіналів

1.92

Конкурс на бюджетне місце

2 абітурієнта (4.17 %)

З правом на позаконкурсний вступ

2 абітурієнта (4.17 %)

З правом на першочерговий вступ

18.7

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2013 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси