Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
ВМ 150 / БМ 4

4

Бюджетних місця

27

Максимальна кількість заяв

4

Загальна кількість поданих оригіналів

6.75

Конкурс на бюджетне місце

2 абітурієнта (7.41%)

З правом на позаконкурсний вступ

6 абутірієнтів (22.22%)

З правом на першочерговий вступ

45

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)