Зачекайте...

Ресторанне обслуговування

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Ресторанне господарство
ВМ 30 / БМ 10
Сфера обслуговування / Ресторанне обслуговування /

10

Бюджетних місць

194

Максимальна кількість заяв

29

Загальна кількість поданих оригіналів

19.4

Конкурс на бюджетне місце

13 абутірієнтів (6.7%)

З правом на позаконкурсний вступ

3 абітурієнта (1.55%)

З правом на першочерговий вступ

348.5

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)