Зачекайте...

Ресторанне обслуговування

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Готельно-туристичне відділення (ОД, ОГ, ТК, ТХ, РО)
ВМ 0 / БМ 0
Сфера обслуговування / Ресторанне обслуговування /

0

Бюджетних місць

9

Максимальна кількість заяв

2

Загальна кількість поданих оригіналів

2 абітурієнта (22.22%)

З правом на позаконкурсний вступ

0

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)