Зачекайте...

Ресторанне обслуговування

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Криворізький державний комерційно-економічний технікум
ВМ 20 / БМ 4
Сфера обслуговування / Ресторанне обслуговування /

4

Бюджетних місця

63

Максимальна кількість заяв

11

Загальна кількість поданих оригіналів

15.75

Конкурс на бюджетне місце

6 абутірієнтів (9.52%)

З правом на позаконкурсний вступ

372

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)