Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне
ВМ 50 / БМ 15
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

15

Бюджетних місць

16

Максимальна кількість заяв

16

Загальна кількість поданих оригіналів

1.07

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (6.25%)

З правом на позаконкурсний вступ

15.6

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)