Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
ВМ 50 / БМ 5
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання та переробки водних біоресурсів /

5

Бюджетних місць

12

Максимальна кількість заяв

8

Загальна кількість поданих оригіналів

2.4

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (8.33%)

З правом на першочерговий вступ

7.97

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)