Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
ВМ 30 / БМ 2
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання та переробки водних біоресурсів /

2

Бюджетних місця

6

Максимальна кількість заяв

3

Загальна кількість поданих оригіналів

3

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (16.67%)

З правом на першочерговий вступ

7.07

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)