Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
ВМ 30 / БМ 7
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання, консервування та переробки м’яса /

7

Бюджетних місць

9

Максимальна кількість заяв

9

Загальна кількість поданих оригіналів

1.29

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (11.11%)

З правом на першочерговий вступ

7.83

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)