Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 30 / БМ 4
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів /

4

Бюджетних місця

19

Максимальна кількість заяв

18

Загальна кількість поданих оригіналів

4.75

Конкурс на бюджетне місце

2 абітурієнта (10.53%)

З правом на першочерговий вступ

9.43

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)