Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
ВМ 29 / БМ 9
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання, консервування та переробки молока /

9

Бюджетних місць

15

Максимальна кількість заяв

10

Загальна кількість поданих оригіналів

1.67

Конкурс на бюджетне місце

5 абутірієнтів (33.33%)

З правом на першочерговий вступ

6.9

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)