Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Відділення харчових технологій
ВМ 25 / БМ 3

3

Бюджетних місця

16

Максимальна кількість заяв

13

Загальна кількість поданих оригіналів

5.33

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (6.25%)

З правом на першочерговий вступ

4 абітурієнта (25%)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

26.2

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)