Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма
Ресторанне господарство
ВМ 0 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Чуб Ілля Вікторович + 176.200 0.000
176.20
2
Щербацька Марина Дмитрівна + 172.400 0.000
172.40
3
Борисов Артем Олександрович + 167.700 0.000
167.70
4
Коваленко Вікторія Юріївна + 166.800 0.000
166.80
5
Антонюк Катерина Олександрівна + 166.800 0.000
166.80
6
Касяненко Софія Володимирівна + 162.000 0.000
162.00
7
Соловей Яна Володимирівна + 162.000 0.000
162.00
8
Пишна Валерія Василівна + 152.500 0.000
152.50
9
Музиченко Денис Іванович + 152.500 0.000
152.50
10
Коваль Альона Олегівна + 152.500 0.000
152.50
11
Лосенко Андрій Сергійович + 152.500 0.000
152.50
12
Шиндилюк Вікторія Анатоліївна + 143.000 0.000
143.00
13
Семенюк Анна Вікторівна + 143.000 0.000
143.00
14
Півторацький Євгеній Віталійович + 133.500 0.000
133.50
15
Дорощук Богдан Андрійович + 133.500 0.000
133.50
16
Люшненко Дмитро Іванович + 128.800 0.000
128.80
17
Костіна Ганна Юріївна + 124.000 0.000
124.00
18
Діденко Марина Павлівна + 124.000 0.000
124.00
19
Стешенко Олександр Валерійович + 0.000 0.000
20
Алексеєнко Анастасія Олегівна + 0.000 0.000