Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
ВМ 30 / БМ 20
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Науменко Лілія Валеріївна + 185.130 19.430
189.00
,
178.00
2
Чорна Марина Геннадіївна + 185.030 19.330
189.00
,
178.00
3
Сиротюк Наталія Павлівна + 167.570 18.670
181.00
,
146.00
4
Гармаш Дмитро Вікторович + 161.570 16.870
167.00
,
153.00
5
Шпак Юлія Юріївна + 161.000 18.000
174.00
,
140.00
6
Титаренко Богдан Сергійович + 160.100 18.000
181.00
,
129.00
7
Гавришова Марина Сергіївна + 159.820 17.620
174.00
,
138.00
8
Вакалюк Ярина Анатоліївна + 158.960 18.860
181.00
,
124.00
9
Тарасова Анна Юріївна + 156.840 17.340
167.00
,
140.00
10
Розомнюк Ліна Вікторівна + 155.210 17.810
174.00
,
126.00
11
Барекенова Наталія Анатоліївна + 155.120 17.720
174.00
,
126.00
12
Хрущ Катерина Юріївна + 151.120 17.620
167.00
,
125.00
13
Нагорний Костянтин Михайлович + 150.130 15.730
160.00
,
136.00
14
Доценко Богдан Сергійович + 147.990 16.390
160.00
,
129.00
15
Дупляк Олександр Ігорович + 147.640 15.440
154.00
,
138.00
16
Макарчук Павло Аркадійович + 143.870 16.870
154.00
,
125.00
17
Курносик Григорій Вадимович + 142.420 15.820
154.00
,
124.00
18
Чорнокульська Марія Володимирівна + 142.140 15.540
154.00
,
124.00
19
Кондратюк Максим Олександрович + 141.660 15.060
154.00
,
124.00
20
Юречко Олександр Вікторович + 140.220 15.820
148.00
,
126.00
21
Даниленко Віталій Сергійович + 138.950 15.350
148.00
,
124.00