Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Готельно-туристичне відділення (ОД, ТХ, ОГ, РО, ТК)
ВМ 30 / БМ 15
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Маслова Альона Юріївна + 23.100 10.100
7.00
,
6.00
2
Бородін Євгеній Анатолійович + 21.700 7.700
7.00
,
7.00
3
Харитонова Юлія Дмитрівна + 21.400 8.400
8.00
,
5.00
4
Школяр Олег Олегович + 21.300 7.400 0.900
7.00
,
6.00
5
Дроздова Ольга Сергіївна + 20.900 8.000 0.900
5.00
,
7.00
6
Черевань Андрій Сергійович + 20.000 7.000
5.00
,
8.00
7
Метьолкіна Наталія Віталіївна + 19.700 6.700
8.00
,
5.00
8
Гарастей Русаліна Андріївна + 19.130 10.130
5.00
,
4.00
9
Харламов Ярослав Романович + 19.000 9.000
4.00
,
6.00
10
Касимова Ельвіра Олексіївна + 18.800 7.800
5.00
,
6.00
11
Нуніянц Вікторія Борисівна + 18.300 8.300
6.00
,
4.00
12
Татаренков Артем Володимирович + 17.300 7.300
6.00
,
4.00
13
Щерба Єлизавета Леонідівна + 16.800 7.800
5.00
,
4.00
14
Романчук Дмитро Ігорович + 16.500 5.400 1.100
5.00
,
5.00
15
Котова Аміна Сергіївна + 16.400 8.400
4.00
,
4.00
16
Гладких Артур Олексійович + 15.910 6.910
4.00
,
5.00
17
Єрьоменко Анастасія Володимирівна + 15.460 6.460
5.00
,
4.00
18
Вальковіч Володимир Сергійович + 15.000 6.000
4.00
,
5.00