Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Готельно-туристичне відділення (ОД, ТХ, ОГ, РО, ТК)
ВМ 30 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Падалка Вікторія Вікторівна 158.270 16.770 313.00
150.00
,
163.00
,
0.00
2
Кулібаба Анастасія Валеріївна 136.460 16.960 271.50
162.50
,
109.00
,
0.00
3
Латай Максим Юрійович 132.230 16.580 252.00
103.50
,
148.50
,
0.00
4
Гурський Іван Сергійович 129.300 15.250 255.50
137.00
,
118.50
,
0.00
5
Каджарова Севінч Елшадівна 113.920 15.920 220.00
120.00
,
100.00
,
0.00