Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет ресторанно-готельного бізнесу
ВМ 200 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Лобунська Інна Миколаївна + 185.000 0.000
185.00
2
Черняєва Марина Юріївна + 185.000 0.000
185.00
3
Дзюнич Володимир Юрійович + 185.000 0.000
185.00
4
Житній Анатолій Олегович + 170.000 0.000
170.00
5
Козаченко Віра Володимирівна + 164.000 0.000
164.00
6
Остренська Катерина Ігорівна + 155.000 0.000
155.00
7
Шматков Ігор Олегович + 155.000 0.000
155.00
8
Бойко Сюзанна Миколаївна + 155.000 0.000
155.00
9
Рокун Віолетта Володимирівна + 155.000 0.000
155.00
10
Кіріченко Ярослав Віталійович + 155.000 0.000
155.00
11
Остапенко Максим Сергійович + 155.000 0.000
155.00
12
Рубінцев Олександр Анатолійович + 155.000 0.000
155.00
13
Попович Максим Сергійович + 155.000 0.000
155.00
14
Бражнік Анастасія Олександрівна + 149.000 0.000
149.00
15
Шерстюк Андрій Володимирович + 143.000 0.000
143.00
16
Сюткін Денис Ігорович + 125.000 0.000
125.00
17
Кійло Юрій Вячеславович + 125.000 0.000
125.00
18
Матвієнко Сергій Юрійович + 125.000 0.000
125.00