Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет заочної та післядипломної освіти
ВМ 25 / БМ 8
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Власюк Іванна Володимирівна + 80.000 0.000
80.00
2
Дорда Владислав Русланович + 78.000 0.000
78.00
3
Приймак Богдан Сергійович + 65.000 0.000
65.00
4
Сосніна Ірина Андріївна + 60.000 0.000
60.00
5
Кочетова Ірина Михайлівна + 52.000 0.000
52.00
6
Петрова Катерина Григорівна + 50.000 0.000
50.00
7
Лемещук Олександр Анатолійович + 50.000 0.000
50.00
8
Лойко Богдан Михайлович + 48.000 0.000
48.00
9
Ярощук Павло Вікторович 45.000 0.000
45.00