Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2015Львівська областьЛьвівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

бухгалтерський облік

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
ВМ 0 / БМ 0
Економіка та підприємництво / бухгалтерський облік /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Смик Анастасія Сергіївна + 117.260 14.210 229.00
129.00
,
100.00
,
0.00
2
Бочнюк Ольга Володимирівна 173.805 17.430 347.50
164.00
,
183.50
,
0.00
3
Турко Віта Володимирівна 173.405 16.580 348.50
168.00
,
180.50
,
0.00
4
Тихоненко Анастасія Олександрівна 166.570 17.620 331.00
162.00
,
169.00
,
0.00
+
5
Куць Андрій Романович 161.305 17.530 319.50
161.00
,
158.50
,
0.00
6
Рибій Анастасія Тарасівна 156.545 17.720 308.50
155.00
,
153.50
,
0.00
7
Остяк Наталія Вадимівна 154.940 17.240 306.00
152.50
,
153.50
,
0.00
8
Ойцюсь Мар`яна Миколаївна 148.895 17.720 291.50
158.00
,
133.50
,
0.00
9
Сапакова Олена Василівна 147.595 16.870 290.50
157.00
,
133.50
,
0.00
10
Саноцька Вікторія Володимирівна 146.595 16.770 288.50
161.50
,
127.00
,
0.00
11
Костишин Христина Миколаївна 145.520 17.720 284.00
144.00
,
140.00
,
0.00
12
Тетерук Наталія Сергіївна 143.290 16.390 282.00
155.00
,
127.00
,
0.00
13
Фролова Аліна Володимирівна 141.835 18.760 273.50
164.50
,
109.00
,
0.00
14
Садова Ольга Іванівна 141.715 16.390 278.50
160.00
,
118.50
,
0.00
15
Гвоздь Марта Орестівна 141.630 15.630 280.00
153.00
,
127.00
,
0.00
16
Палій Вікторія Василівна 140.640 17.340 274.00
165.00
,
109.00
,
0.00
17
Остафійчук Яна Романівна 138.340 18.190 267.00
158.00
,
109.00
,
0.00
18
Пилипчук Аліна Миколаївна 129.080 16.580 250.00
150.00
,
100.00
,
0.00
19
Головач Андрій Борисович 125.065 14.590 245.50
127.00
,
118.50
,
0.00
20
Близнюк Любов Григорівна 119.440 14.590 233.00
133.00
,
100.00
,
0.00
21
Цеклар Юлія Тарасівна 116.640 14.490 227.00
127.00
,
100.00
,
0.00