Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 0 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Клименко Тетяна Петрівна + 9.970 4.970
5.00
2
Гаврись Наталія Сергіївна + 9.530 4.530
5.00
3
Сьоміна Анастасія Олександрівна 4.950 4.950
4
Григоренко Марина В`ячеславівна 4.700 4.700
5
Антонов Дмитро Олексійович 4.640 4.640
6
Пукас Артем Сергійович 4.470 4.470
7
Хрупчик Андрій Віталійович 4.280 4.280
8
Гуртова Вікторія Сергіївна 4.260 4.260
9
Нетудихата Катерина Олександрівна 4.230 4.230
10
Мозгова Марина Сергіївна 4.040 4.040
11
Желяскова Вікторія Дмитрівна 3.950 3.950
12
Чебан Любов Ігорівна 3.910 3.910
13
Янківська Тетяна Василівна 3.900 3.900
14
Андрєєва Марина Валеріївна 3.750 3.750
15
Вєльц Максим Євгенович 3.230 3.230
16
Кириленко Володимир Ілліч 3.090 3.090