Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 20 / БМ 10
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гуртова Вікторія Сергіївна + 9.260 4.260
5.00
2
Григоренко Марина В`ячеславівна + 8.700 4.700
4.00
3
Засідкевич Анастасія Володимирівна + 8.520 4.520
4.00
4
Нан Олена Андріївна + 8.450 4.450
4.00
5
Хрупчик Андрій Віталійович + 8.280 4.280
4.00
6
Нетудихата Катерина Олександрівна + 8.230 4.230
4.00
7
Смокіна Надія Сергіївна + 8.060 4.060
4.00
8
Мозгова Марина Сергіївна + 8.040 4.040
4.00
9
Білобров Сергій Валерійович + 7.960 3.960
4.00
10
Янківська Тетяна Василівна + 6.900 3.900
3.00
11
Гіца Іван Миколайович + 6.300 3.300
3.00
12
Мостіпака Олександр Васильович 8.000 4.000
4.00