Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 20 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Ігнатенко Єгор Сергійович + 7.300 3.300
4.00
2
Кириленко Володимир Ілліч + 7.090 3.090
4.00
3
Малінський Ігор Володимирович + 7.030 3.030
4.00
4
Клименко Тетяна Петрівна 9.970 4.970
5.00
5
Гаврись Наталія Сергіївна 9.530 4.530
5.00
6
Чебан Любов Ігорівна + 8.910 3.910
5.00
7
Андрєєва Марина Валеріївна + 8.750 3.750
5.00
8
Сапожник Герман Віталійович 8.450 3.450
5.00
9
Желяскова Вікторія Дмитрівна 7.950 3.950
4.00
10
Сьоміна Анастасія Олександрівна 4.950 4.950
11
Очкурьова Олександра Федорівна 4.900 4.900
12
Антонов Дмитро Олексійович 4.640 4.640
13
Пукас Артем Сергійович 4.470 4.470
14
Гойчева Ганна Григорівна 4.090 4.090
15
Житній Анатолій Олегович 4.060 4.060
16
Мостіпака Олександр Васильович 4.000 4.000
17
Вєльц Максим Євгенович 3.230 3.230