Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 45 / БМ 3
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Чорна Анастасія Олександрівна + 12.430 4.430
5.00
,
3.00
2
Ставнича Наталія Олексіївна + 12.250 4.250
5.00
,
3.00
3
Івичук Лілія Миколаївна + 12.050 4.050
5.00
,
3.00
4
Тимощук Людмила Олегівна + 11.320 4.020
4.30
,
3.00
5
Бабінець Олена Миколаївна + 10.580 3.580
4.00
,
3.00
6
Матківська Вікторія Володимирівна + 10.460 3.760
3.70
,
3.00
7
Ходєєва Наталія Вячеславівна + 10.440 3.440
4.00
,
3.00
8
Музика Тетяна Леонідівна + 9.390 3.390
3.00
,
3.00
9
Жоля Аліна Станіславівна 8.700 4.200
4.50
10
Кадученко Алла Володимирівна 4.610 4.610
11
Іваськевич Анастасія Олександрівна 4.170 4.170
12
Худик Богдана Василівна 4.170 4.170
13
Стороженко Альона Іванівна 4.100 4.100
14
Салій Марина Петрівна 4.000 4.000
15
Денис Ірина Володимирівна 3.690 3.690