Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 0 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології хліба / кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Волкова Ірина Владиславівна 7.760 4.760
3.00
2
Норенко Юлія Вячеславівна 3.880 3.880
3
Бойко Євгенія Віталіївна 3.840 3.840
4
Берещук Оксана Сергіївна 3.640 3.640