Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , заочна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій
ВМ 0 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Голубенко Ксенія Володимирівна 4.200 4.200
2
Помірський Іван Володимирович 4.180 4.180
3
Хітронь Ірина Олексіївна 4.000 4.000
4
Іваненко Ганна Олегівна 3.830 3.830
5
Кириєнко Ірина Сергіївна 3.750 3.750