Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Ткачук Марина Олександрівна + 8.000 4.000
4.00
2
Сіда Вікторія Василівна + 7.820 3.820
4.00
3
Ніколаєвська Ірина Петрівна + 6.160 3.160
3.00
4
Макаренко Наталія Миколаївна + 6.030 3.030
3.00
5
Тропець Анастасія Володимирівна 9.140 4.140
5.00