Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 40 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Кулик Юлія Олегівна + 7.300 4.300
3.00
2
Казімірська Катерина Миколаївна + 6.400 3.400
3.00
3
Дроздовська Зоряна Леонідівна + 6.380 3.380
3.00
4
Приймак Олена Вадимівна 4.340 4.340
5
Корпан Іванна Василівна 4.030 4.030
6
Карчевська Людмила Юріївна 3.540 3.540
7
Хоменко Олександр Віталійович 3.320 3.320