Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 40 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Подосочний Роман Володимирович + 8.500 4.500
4.00
2
Касаткіна Юлія Олександрівна + 8.080 4.080
4.00
3
Рудьман Ольга Сергіївна + 7.710 3.710
4.00
4
Руденко Олена Миколаївна + 7.200 3.200
4.00
5
Молодан Марина Михайлівна + 7.170 4.170
3.00
6
Стєрлядова Катерина Олексіївна + 6.400 3.400
3.00
7
Томницька Алла Андріївна + 6.370 3.370
3.00
8
Гібліян Євген Станіславович + 6.050 3.050
3.00
9
Дарнецький Іван Ігорович + 6.030 3.030
3.00
10
Ясевіна Тетяна Вячеславівна 7.870 3.870
4.00
11
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
12
Липовой Сергій Миколайович 3.450 3.450
13
Невойт Інна Сергіївна 3.340 3.340
14
Ворнік Сергій Дмитрович 3.110 3.110