Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчування /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Колоколова Софія Сергіївна + 12.770 4.770
5.00
,
3.00
2
Клименко Богдан Романович + 12.720 3.720
4.00
,
5.00
3
Горгула Тарас Ігорович + 10.600 3.600
4.00
,
3.00
4
Журавлев Юрій Олександрович + 10.460 3.960
3.50
,
3.00
5
Надутік Володимир Ігорович + 9.720 3.720
3.00
,
3.00
6
Цищук Максим Олегович + 9.240 3.240
3.00
,
3.00
7
Федоренко Катерина Володимирівна 4.430 4.430
8
Бондарюк Маргарита Сергіївна 4.290 4.290
9
Дікусар Анастасія Сергіївна 4.260 4.260
10
Салій Марина Петрівна 4.000 4.000
11
Кириленко Аліна Василівна 3.770 3.770
12
Матківська Вікторія Володимирівна 3.760 3.760
13
Торшина Олена Олегівна 3.710 3.710
14
Трач Олександр Сергійович 3.690 3.690
15
Пилипенко Юлія Юріївна 3.390 3.390